Aanslagen in London

Share

7 reacties op “Aanslagen in London”

 1. Merino Zegt:

  Geografische kaart van ‘the tube’

 2. Merino Zegt:

  En een stukje historie van ‘the tube’.

 3. Merino Zegt:

  The London Underground (versje)

 4. Juup Bargers Zegt:

  Gelukkig heeft Bea al een telegram naar Elisabeth gestuurd!

 5. RW Zegt:

  Nederland is de volgende! werd net eventjes gemeld op het journaal!

 6. robert Zegt:

  Ja, ik hoorde het ook.. Heb alvast maar wat blikvoer ingeslagen.. Het hofje alvast gebarricadeerd.. Dat soort dingen..

 7. Merino Zegt:

  Ik heb alvast mijn vrouw en kinderen gewurgd en mijzelf een laatste slinger aan mijn jongeheer gegeven want dit is waarschijnlijk mijn laatste reactie op WB… WIJ ZIJN DE VOLGENDE!! ALLAH IS STERKER DAN GOD EN/OF DE RATIONALITEIT TESAMEN!! *zucht* ik weet het uiteraard beter dan iedereen, want, zoals Kamagurka eens kreette:(vrij uit mijn herinnering) ‘Hetgeen niemand tekort aan meent te hebben is verstand’.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .