Zomerse gerechten

Nu er weer warme dagen zijn, heb ik ’s avonds geen zin in een warme maaltijd. Zodra ik warm eet, breekt het zweet me aan alle kanten uit. Inmiddels ben ik vrij creatief geworden met het bereiden van koude maaltijden. En die wil ik jullie natuurlijk niet onthouden:

Rucola salade
Pastasalade met geitenkaas en pesto
Maaltijdsalade
Gevulde meloen met kipkerriemengsel

Eet u allen smakelijk!

Share

2 reacties op “Zomerse gerechten”

  1. Merino Zegt:

    Ik ga alvast maar eens wat rucola plukken op IJburg denk ik.

  2. doro Zegt:

    wat ik als koud gerecht ook erg lekker vind, een super salade:
    wat bloemkool (gewassen en in kleine stukjes gesneden), 2 sinaasappelen (in stukjes gesneden natuurlijk), een handjevol pistachenoten, daarover heen als dressing joghurt met wat olie, citroensap (van een halve citroen zegt het recept, maar wat doe je dan weer met de andere helft), pepper, zout en een beetje gember.
    lekker frisss. hoor.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .