€ijfermatig

‘Het is alweer vier jaar geleden dat ik langs de A2 werd gedumpt. Tot dat moment was een drietal achtjarige lijmsnuivertjes twee weken bezig geweest mijn ledematen tot aan hun scharniergewrichten af te schuren. Nummertje 400 schuurpapier. Een bezoek aan de Gamma doet nu mijn haren recht overeind staan. Drie euro per dag kregen zij elk. Te stom om te stelen, laat staan om te schijten.

Hoe was het zover gekomen? Dat vraag ik me nog elke dag af. Maar met name elke nacht. Het kan bijna niet anders dan dat het mijn eigen schuld is geweest.’

Binnekort op Wakkere Burgers; €ijfermatig. De eerste novelle van Andre Tampeloer.

Andre legt op dit moment de laatste hand aan (onder meer) het eerste hoofdstuk. Zo gauw deze is geboren zal Wakkere Burgers het als de wiede weerga (welk een stompzinnige uitdrukking) plaatsen*.

*Maar niet voordat de vervolgen van Stereokonijn en Hoe Denny tot inkeer kwam zijn gepubliceerd.

Share

1 reactie op “€ijfermatig”

  1. Femke Zegt:

    Femke wordt al een beetje vochtig bij de gedachte aan het feit dat ze weer een episode van het verhaal ‘Hoe Denny tot Inkeer kwam’ mag schrijven.

    (Schiet eens op Andre!)

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .