Flying Spaghetti Monster

Share

8 reacties op “Flying Spaghetti Monster”

 1. RW Zegt:

  Briljant verhaal!

 2. RW Zegt:

  Eigenlijk wel interessant: elke theorie die intelligent design in zich heeft moet dus in theorie onderwezen worden. Kunnen wij niet iets bedenken: het wakkere medium hebben we toch al?

 3. Merino Zegt:

  Ik denk dat er een gigantische Flying Nob aan de oorsprong van onze schepping staat!

 4. robert Zegt:

  Nou ja, ik heb een tijdje een doos vol met bierdoppen aanbeden.. Telt dat dan ook?

 5. Merino Zegt:

  Nobs, bierdoppen.. ik zie het verschil niet.

  Je kunt bierdoppen trouwens ook heel goed scannen! (waar blijven de inzendingen?)

 6. binnert callenbach Zegt:

  Het is mij vanaf mijn jeugd al overduidelijk dat de wereld door deegwaren wordt geregeerd. Ik vind het leuk te horen dat het spaghetti is en dat deze noodels kunnen vliegen is mij al in mijn jeugd geopenbaard. Jammer alleen dat sommige mensen deze oerschepper zien als een monster.

 7. Wakkere Burgers - Het Geweten van het Web » Blog Archive » Flying Spaghetti Monster bestaat Zegt:

  […] Het is verschenen in Hamburg! […]

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .