Oh Waarheid, ik ben u kwijt!

10 oktober 2004

ik ga de waarheid zoeken
hopenlijk ligt het in de hal
ik denk dat het ergens naast de leugen moet liggen
daar heb ik het voor het laatst gezien in elk geval

Femke

Share

2 reacties op “Oh Waarheid, ik ben u kwijt!”

  1. doro Zegt:

    waarom in de hal? (als ik mag vragen?)

  2. De Dappere Man Zegt:

    Het geeft slechts aan dat het ‘overal’ kan liggen. Het is onbekend; een willekeurige plaats. Het geeft de radeloosheid van de schrijver van het gedicht in deze zaak weer. De kernzin is de 3e, daar gaat het om.

    Wat een kutleven

    (namens Femke)

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .