40 Things That Only Happen In Movies

29. One man shooting at 20 men has a better chance of killing them all than 20 men firing at once (it’s called Stallone’s Law).

De overige 39 alhier.

Share

2 reacties op “40 Things That Only Happen In Movies”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Kostenlijk!

  Ik mis minimaal 1:

  ALLE computers maken ALTIJD bliepende geluidjes, zodra er tekst verschijnt op het scherm. Na het ingeven van een commando berekent de computer ALTIJD binnen enkele ogeblikken het antwoord (hoe ingewikkeld ook) en maakt daarbij een Eureka-achtig bliepje.

 2. MC Drank Zegt:

  Nog één:

  In films zit nooit iemand te poepen (op Dumb and Dumber na dan)

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .