I love Postbus 44

Bumperkleven is ok!

Ik kleef bumper, jij kleeft bumper, wij kleven bumper

Share

3 reacties op “I love Postbus 44”

 1. KRL Zegt:

  Ik denk dat ik de ‘I love 180 km/u’ voor mijn oma ga kopen. Kan ze die op d’r rollator plakken.

 2. doro Zegt:

  wisten jullie dat de postbus 51-spotjes in het buitenland (bijvoorbeeld in duitsland) vertoond worden om te tonen hoe de huidige Nederlandse maatschappij in elkaar zit. niet als zo moet het, maar als zo is het. eng, hé?

 3. De Dappere Man Zegt:

  Hahahha

  Dat geloof ik graag. Ik ben zooo blij dat ik gemiddeld 1 uur per maand TV kijk.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .