Nochnoy dozor

Nochnoy dozor (Night watch)Een nieuwe categorie op Wakkere Burgers: film! Eigenlijk hadden we hier al een onderdeel mee, maar luie hond als ik ben, maak ik er ook een log categorie van.. Reden? Ik post ze ook op mijn eigen weblog en ik heb gene zin om ze twee keer in te tikken.. 🙂 Ik zal bij nieuwe recensies dan ook een kort stukje hier schrijven en vervolgens doorwijzen naar mijn andere weblog. Mogen jullie zelf beslissen waar je reageert, hier of daar..

Anyways: de kick-off! En die is voor ‘Nochnoy dozor‘ of ‘Night watch‘ in het engels. Het betreft hier een russische epische fantasy film en deel 1 in een trilogie. Hoe pakken die russen de eeuwige strijd aan tussen Goed en Kwaad? Lees het in de recensie!

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .