Atomen bestaan uit ruimteschepen

Atomen & ruimteschepen

‘Lees de nieuwe bijbel over Gods eeuwig Rijk in de microkosmos’

Share

20 reacties op “Atomen bestaan uit ruimteschepen”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Een jaar geleden ofzo was dit ook in kopspijkers geloof ik… redelijk absurd allemaal

  2. RW Zegt:

    Prachtig stukkie:

    Verder herinner ik me dat mijn vriend Wim met zijn vrouw Jolande op bezoek kwam.
    Ik zat in mijn rode Rembrandt Bijbel te kijken naar een plaatje waarin Maria van Magdala zoekt naar de weder opgestane Jezus en meent dat Jezus de tuinman is.(Johannes 20:15)
    Toen zei Jolande spottend: “Harrie denkt dat ie Jezus is!”
    Ik schaamde me wel.

  3. harrie weggelaar Zegt:

    Beste Mensen
    Mijn atoomtheorie is zeker niet absurd, maar de grootste ontdekking aller tijden en ik ben niet de eerste die in de maling genomen wordt, want zo ook Aristarchos van Samos, die ontdekte dat de aarde om de zon draaide of Socrates die de gifbeker kreeg of Jezus die gekruisigd werd.
    Ik ben de nieuwe wedergeboren Jezus en ook ik word in de maling genomen en geestelijk gekruisigd door het domme volk.
    Atomen bestaan uit ruimteschepen en gods rijk bestaat in de microkosmos.
    Lees de nieuwe bijbel:
    http://home.wanadoo.nl/r.f.dezwart/index.html

  4. harrie weggelaar Zegt:

    … die Wim en Jolande wilden nooit naar me luisteren en me natuurlijk graag vernederen en inderdaad: ik ben niet die oude Jezus van de Liefde, waar ik dan ook altijd nog wel een zwak voor heb, dus: vandaar.
    Mijn geloof in de Liefde was gestorven voor de Geest van mijn atoomtheorie.
    Maar het bewijst in ieder geval dat ik nog steeds geen stalen Jezus ben.
    En verder: van de zogenaamde christelijke liefde is toch heel weinig terecht gekomen, dus die ouwe jezus mag zich ook wel eens gaan schamen.
    Niet alleen omdat de christenen er zo weinig van terecht gebracht hebben, maar ook omdat zijn eigen leer een hoop onzin bevat.

  5. harrie weggelaar Zegt:

    Kopspijkers was alleen maar bedoeld om het domme volk te laten lachen.
    Enfin: ze hebben hun zin gekregen, al wisten ze totaal niet waarover het nu ging.
    En er is overigens nog niemand die er iets van begrijpt, omdat ze dat niet willen en ook niet kunnen: alles naar Gods wil.

  6. harrie weggelaar Zegt:

    KOPSPIJKERS
    18 oktober 2003 was ik bij Kopspijkers.
    Op het laatst zeg ik op de vraag van Jack dat als mijn atoomtheorie niet mocht kloppen, dat het heelal dan niet goed inelkaar zit.
    Daar werd natuurlijk hartelijk om gelachen, maar ik meende dat oprecht, want dan zitten we met het krakkemikkige heelal van de wetenschap opgescheept, dat eindigt in een EINDKRAK, dwz een complete catastrofe van het heelal.
    Op het fimpje zelf dat hier onder is te zien, kom ik na 19 minuten in beeld.
    http://variatee.vara.nl/kopspijkers/playerpage.jsp?itemaflID=49256&listtype=terugkijken&jaar=1041375600

  7. harriechristus Zegt:

    ATOMEN BESTAAN UIT RUIMTESCHEPEN

    Atomen bestaan uit ruimteschepen waarin triljoenen super-intelligente microwezens wonen en in de verre toekomst gaan wij ook zelf het heelal volbouwen met ruimteschepen.

    ONEINDIGE REEKS VAN STEEDS HOGERE CULTUREN
    Atomen bestaan uit ruimteschepen, waarin microwezens wonen, die natuurlijk ook weer uit atomen bestaan, die uit ruimteschepen bestaan, enz enz enz … als een oneindige reeks van steeds hogere culturen.

    HEELAL UIT LEVENDE WEZENS.
    Het hele heelal is dus eigenlijk uit levende wezens opgebouwd.
    Het heelal is geen dood mechaniek wat de wetenschap ons wijs wil maken, maar het heelal is een levend heelal uit levende wezens opgebouwd.

    GOD
    Het heelal is eigenlijk GOD zelf als de eenheid van een oneindig aantal microwezens.
    Lees de nieuwe bijbel over gods eeuwig en oneindig rijk in de microkosmos.
    http://home.wanadoo.nl/r.f.dezwart/index.html
    hartelijke groeten van harriechristus

  8. MC Drank Zegt:

    Beste Harrie,

    wat wil je ons exact vertellen? Hoe microër de microwenzens des te hoger de intelligentie? Zijn deze levende wezens aanhangers van de zwarte magie? (Zijn ze kwaadaardig?) Moeten we ons zorgen maken over de bestaande natuurwetten? Zijn wij niet slechts op aarde om te leren (= lees: om te sterven)? Heeft de wetenschap tot doel ons dom te houden en bent U de enige ziener?

    Ik ben zelf een hele domme jongen die veelal slechts domme vragen kan stellen, maar ik wil graag van U weten wat ons te doen staat!

  9. sr Zegt:

    Harry,
    je stelt:
    En er is overigens nog niemand die er iets van begrijpt, omdat ze dat niet willen en ook niet kunnen: alles naar Gods wil.

    snap ik nu dat:
    God wil dat we er niets van begrijpen?

    als dat zo is, waarom probeer je het ons dan uit te leggen, beste Harry?

  10. harriechristus Zegt:

    Beste Drank

    De microwezens zijn veel hoger ontwikkeld dan wij en ik kan je helaas niet vertellen waar ze zich al zo mee bezig houden. Maar ik vermoed dat ze een eenheid zijn van goed en kwaad, net als wij.

    In de microkosmos zijn ook hogere natuurwetten, maar voorlopig hoeven wij ons geen zorgen te maken over de onze. Die gaan nog heel lang mee.
    Inderdaad zijn we op aarde om te leren en te sterven en verder te leven in de hemel van de microkosmos.

    Wetenschappers bekijken alles van de materialistische kant en hebben geen echte diepe kijk op het leven en het heelal zoals ik dat wel heb.
    Ik ben inderdaad een grote ziener, dwz denker.
    En inderdaad: hoe kleiner de microwezentjes, des te intelligenter.

  11. harriechristus Zegt:

    Beste Zegt

    Gelukkig heb ik toch al één persoon gevonden die mij al aardig kan begrijpen en van goede wil is, dus zo ellendig blijkt het er niet voor te staan.

    Ja, dat gebeurt inderdaad allemaal naar Gods Wil………….maar zoals God zelf tegen mij gezegd heeft: “Gods molens malen langzaam…….( maar zeker )”, dus ik heb wel het vertrouwen dat de mensheid uiteindelijk zal begrijpen waar ik het over heb.

    Maar het is niet zo dat God het niet wil , maar wel zo dat alles in het leven tijd nodig heeft en God heeft ( anders dan ik ) alle tijd en zit er niet zo mee, denk ik.
    Hij weet wanneer de dingen gebeuren moeten en dat weet ik niet.
    Ik blijf werken en hopen dat ik het misschien tijdens eigen leven nog mee mag maken dat er meer mensen wakker worden.

  12. harriechristus Zegt:

    ONDERBOUWING

    Hier komt een begin van onderbouwing.
    De wetenschap kan niet verklaren hoe het mogelijk is dat domme (betrekkelijk eenvoudige) atomen een evolutie van miljarden jaren en miljoenen soorten inelkaar gezet hebben en ook niet hoe ons lichaam zo subliem kan functioneren op basis van diezelfde eenvoudige atomen.

    INTELLIGENTE ATOMEN

    Het moeten dan wel super-intelligente atomen zijn, of beter: er moet een super-intelligentie IN zitten.
    En omdat wij in de toekomst het heelal vol gaan bouwen met ruimteschepen (bij een voortgaande evolutie) zouden die atomen ook wel eens ruimteschepen kunnen zijn want dan komt het heelal als een logisch doorlopend evolutionair systeem inelkaar te zitten, want dan bestaat de microkosmos uit een oneindige reeks van steeds hogere culturen als ruimtelijke realiteit van een eeuwige evolutie, die wij dan ook zelf in de toekomst gaan doorlopen.

    DE MICROKOSMOS ALS EEUWIGE EVOLUTIE

    Het heelal blijkt dan een mooi eeuwig en oneindig en logisch evolutionair systeem te zijn en geen dood mechaniek, maar een heelal uit levende wezens, dus een bewust echt en werkelijk heelal.
    Een heelal dat in wezen GOD zelf is.

  13. harriechristus Zegt:

    ONZE MAATSCHAPPIJ EN DE MICROKOSMOS
    De wetenschap kan niet verklaren hoe domme atomen een evolutie van miljarden jaren en miljoenen soorten heeft kunnen scheppen en ook niet hoe deze atomen ons lichaam en onze hersenen zo subliem kunnen doen functioneren.
    Onze maatschappij beweegt ook niet vanzelf, maar berust op onze intelligentie en zo ben ik ben mening dat ook de microcosmos van ons lichaam een hogere wereld is, die ook niet vanzelf beweegt, maar op de intelligentie berust van hogere microwezens.
    Dwz wat bij ons ook niet vanzelf gaat, gaat in de microkosmos ook niet vanzelf.
    En vooral omdat ons lichaam nog veel en veel ingewikkelder inelkaar zit dan onze eigen wereld.
    Ons lichaam wordt ook wel met een staat vergeleken, waarbij onze hersenen de regering zijn en onze zenuwen met communicatie-lijnen en onze aderen met wegen, enz
    En ik denk dus dat het werkelijk zo is, namelijk dat ons lichaam een staat op zichzelf is, die bewoond wordt door microwezens, die in de atomen als ruimteschepen wonen.
    En hiermede is de werking van ons lichaam afdoende verklaard, volgens het principe : zo als het bij ons is, zo is het ook in de microkosmos.

  14. MC Drank Zegt:

    Lijkt me duidelijk.

  15. Merino Zegt:

    Harrie, bedankt voor al je reacties. Dat is namelijk waarom wij dit weblog zijn begonnen: discussie/polemiek.

    Hoewel jij in mijn ogen volkomen onzin uitkraamt, vind ik het prachtig dat wij (tikgeiten op het www) in dialoog komen terwijl wij elkander nooit hebben gesproken, danwel gezien. Ik hoop dan ook dat je niet zult schromen jouw mening/waarheid op ons nederige weblogje neer te pennen, ondanks het tegengas dat je zult ondervinden. Wij vinden het waardevol. Eenieder dient gehoord te worden.

    -Merino

  16. harriechristus Zegt:

    Beste Merino
    Dan zal ik toch moeten weten waar ik jouw weblogje kan vinden.
    En als ik daar alleen maar krijg te horen dat ik volkomen getikt ben, dan vrees ik het ergste.
    Dus liefst wat inhoudelijke reacties graag.

    Dat het leven door toeval is ontstaan is volkomen uitgesloten.

    Zo heeft men berekend dat de kans dat een relatief simpel eiwit molecuul door toeval zou zijn ontstaan gelijk is aan 1 op 10 tot de macht 220 en als men dan weet dat het aantal atomen in het heelal gelijk is aan 10 tot de macht 80 en het aantal seconden sinds de Oerknal gelijk is aan 10 tot de macht 17, dan is de kans dat een eitwitmolecuul door toeval is ontstaan gelijk is aan 1 op 10 tot de macht 123, dwz volkomen nihil.
    ( de wetenschap beschouwt een kans kleiner dan 1 op 10 tot de macht 50 als nihil )

    Type in bij Google: toeval aminozuren of eiwitmoleculen

    http://www.windmillministries.org/frames/NL-CH5-2A.htm
    http://forum.fok.nl/topic/816440
    http://forums.marokko.nl/archive/index.php/t-427868-p-61.html
    http://www.groei.org/PRod/DATaWEB/generate.asp?i=1945&t=y&l=y&s=print_artikel.xsl

  17. Van Zwieten Zegt:

    Beste Harrie,

    laat ze allemaal maal onzin uitkramen hoor! Ik heb je voorgedragen voor de Spinozaprijs en hoop dat je eindelijk waardering zal vinden voor jouw bevindingen!

    Ik zou graag een bijdrage willen leveren en de Harriechristustheory uitdragen. Dit kan ik niet alleen en heb jouw hulp hiervoor nodig… Kun je niet een bruikbare PP-presentatie in elkander knutselen opdat wij volgelingen (jij bent ziener (jouw eigen woorden)) daarmee de ware identiteit van ons nietige bestaan kunnen uitdragen?

    Misschien vind je het leuk om eens voorlichting te komen geven tijdens een WB-borrel?

    Groet van Harrie van Zwieten

  18. harriechristus Zegt:

    Beste Harrie van Zwieten

    Ik ben niet zo’n borrelman en dan weet ik ook niet wat PP-presentatie nou betekent en tevens is het zeker niet de bedoeling de mensen de nietigheid van hun bestaan duidelijk te maken.
    Integendeel ben ik van mening dat iedereen ( dus ook jij ) in wezen God zelf is.
    Dus al bij al lijkt het mij veel beter mijn voorlichting op papier te doen en op flinke afstand.
    Ik ben al zo vaak in de maling genomen dat mijn vertrouwen in de mensheid er niet beter op geworden is wat mijn atoomtheorie betreft.
    Maar laat je daardoor niet ontmoedigen en bedenk nog maar wat.

    groeten van harriechristus

  19. harriechristus Zegt:

    DE TOEKOMST VAN HET HEELAL
    1 – we kunnen nu al naar de maan en we sturen al ruimtevaarttuigen het heelal in naar andere planeten voor onderzoek.
    2 – er draaien al ruimteschepen om de aarde waarin mensen werken en wonen.
    3 – er zijn al plannen en ideeën om later de maan en mars te gaan bewonen.
    4 – over duizenden jaren zullen we vast wel veel grotere ruimteschepen kunnen bouwen en over miljoenen jaren met hele kolonies naar andere sterren kunnen reizen.
    5 – we zullen ook wel vroeg of laat contact maken met andere bewoonde planeten (wordt al naarstig naar gezocht).
    6 – bij andere sterren zullen we op den lange duur bewoonbare planeten vinden.
    7 – we zullen er ons aan wennen om constant in vrij zwevende en vrij reizende ruimteschepen te wonen.
    8 – en op de hele lange duur van bil- tril- en quadriljoenen jaren zullen we ook alle materie aan zonnen en planeten opruimen (als de zonnen op den duur uitgebrand zullen zijn) en omzetten in ruimteschepen tot een vrije ruimtevaartcultuur.
    9 – Dan zullen we al die ruimteschepen ten slotte in de vorm van macro-atomen bouwen, dus als een herhaling van de microkosmos, maar dan in het groot.
    10 – die macro-atomen zullen zich samentrekken tot enorme macro-stofwolken, waaruit zich macrozonnen en -planeten zullen samentrekken.
    11 – en op sommige van die macro-planeten zal het mogelijk zijn bij gunstige omstandigheden weer opnieuw leven, dwz macroleven te ontwikkelen, dus door ons die dan als verder geëvolueerde wezens=microwezens in die macrowezens zullen leven en die zullen opbouwen en besturen.
    12 – Dat macroleven zal door ons verder ontwikkeld worden tot denkende wezens: macroreuzen, die op een goede dag ruimteschepen gaan bouwen, enz enz enz

  20. harriechristus Zegt:

    Wil je een model, teken dan eenvoudig een kegel met de punt naar beneden en verdeel deze in plakjes, waarvan de afstanden naar de punt toe steeds smaller worden, want deze plakjes stellen dan een oneindige reeks van steeds kleinere culturen voor.
    Vervolgens teken je boven op de kegel een extra plak als zijnde een nieuwe macro-cultuur, die in de verre toekomst gebouwd zal worden.
    Die neemt dan onze plaats in en wij schuiven dan een plaats op naar het niveau van de microwezens.
    En de microwezens ontwikkelen zich tot mini-microwezens, enz enz enz

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .