Webloggen, het is al zo oud…

De Russen hebben het webloggen al uitgevonden in 1837. Toen schreef een Russische prins in een boek over dat mensen over zichzelf dingen gingen publiceren in een soort nieuwsbrieven. Alleen verwachtte hij dat de butler dat ging doen.

The thing is that many households here publish such journals that replace common correspondence. Such journals usually provide information about the hosts’ good or bad health, family news, different thoughts and comments, small inventions, invitations to receptions.

(om aan te sluiten bij de vorige log: Russische schonen)

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .