Het land van Bob Dylan

Ronald Dylan

Ergens in 1995, tijdens een college Middeleeuwen stak Dicky de Boer ooit van wal met een serenade op een luit. Dat vond ik alleraardigst. Zeker gezien het feit dat dit vak nu niet meteen mijn favoriet was. Gistermiddag had ik een kleine flashback naar dit college.

Ik was al fan van de columns van Ronald Plasterk, maar afgelopen zondag in Buitenhof deed hij er nog een schepje bovenop en overtrof Dicky de Boer zowel in muzikaal als inhoudelijk opzicht. Bekijk zijn gestreamde column.

Share

3 reacties op “Het land van Bob Dylan”

  1. jacques Zegt:

    Sinds zijn zeer domme columns over de Europese grondwet heeft hij bij mij volledig afgedaan!!!

  2. MC Drank Zegt:

    Jacques….Nadenken voordat je zulke (_,_)zinnen aan ons beeldscherm toevertrouwd!

  3. jacques Zegt:

    Als Plasterk dat nou ook had gedaan, dan had ie geen domme columns geschreven en dan had ik geen reactie op deze site hoeven zetten!!!!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .