nieuwe layout

Mensen,

Jullie webmaster is al een tijdje bezig om een nieuwe layout aan de praat te schoppen voor Wakkere Burgers. Belangrijkste reden hiervoor is dat we willen overstappen naar een nieuwere versie van WordPress, onze log software. Dit heeft, naast bugfixjes, ook als voordeel dat onze RSS feed het eindelijk gaat doen *juichmomentje* ­čÖé

Nu zijn we altijd geïntereseerd hoe onze bezoekers tegen dit soort dingen aankijken. Dus hieronder een aantal screen shots van de nieuwe layout. Enige commentaren worden zeker op waarde geschat!

Hoofdpagina van het log

Archief pagina (van de post zie je alleen de samenvatting en geen eventuele plaatjes)

Een post pagina

Reacties op een post

Verder zitten we eraan te denken om het aantal categori├â┬źn wat terug te schroeven en zelf wil ik nog even kijken om bij elke categorie ook een pictogram te zetten.. Maar das ‘work in progress’. Natuurlijk worden ook de statische pagina’s omgezet in de nieuwe layout, maar daar ben ik vooralsnog niet aan toegekomen…

Dus als jullie nog op of aanmerkingen hebben , hoor ik het graag!

(En nee: er komt GEEN forum…)

Share

4 reacties op “nieuwe layout”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Ik vind het er wel strak uitzien zo. Afwisseling zo nu en dan is altijd leuk imho.

  En over het verminderen van het aantal categorie├źn… tja hoeft niet strikt volgens mij… Voor ADHD’ers misschien dan, omdat het er dan wel rustiger van wordt.

  Een pictogram lijkt me een uitstekend idee, dat maakt het er echt prettiger op, ik zie dat wel op meer logs en dat maakt je echt overzichterlijker van. En als je dronken bent leest zo’n pictogram ook lekkerder dan een stukkie tekst.

 2. Merino Zegt:

  Me happy!

 3. RW Zegt:

  geïntereseerd?

 4. robert Zegt:

  Ja, de webserver kan niet zo goed omgaan met ï.. zal het even aanpassen..

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .