Break this record

Soms onstaan door geprogrammeerd toeval of het ontbreken van een emotioneel associatief vermogen bij een kunstmatig neuraalnetwerk leuke/politiek incorrecte/(voor de mensen met lange piemeltjes en/of clitjes)beledigende combinaties.

Zo ook op de pagina van Guinness World Records.

Dit heeft men uiteindelijk toch maar aangepast.

Guinness blijkt seksistisch, want een poging de langste man voorbij te streven wordt aangemoedigd, maar van de langste vrouw moet je afblijven.

Share

1 reactie op “Break this record”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Het is een grof schandaal!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .