Asser Journaal

Altijd mooi: nieuws uit Assen. En als het dan ook nog in een fraai design gegoten is dan is het natuurlijk helemaal top. Felle kleuren, vette koppen. En nieuws dat ergens over gaat! Ik kom er vandaan en ben blij dat ik nog een beetje op de hoogte ben van dingen als verdwijnende straatmozaieken, perikelen bij de lokale VVD en natuurlijk de overdreven reacties van de Kloosterveners. En last but not least: Wibo van der Linde speelt vibrafoon.

Share

2 reacties op “Asser Journaal”

  1. Knarf Zegt:

    Heb jij de zwerver Tokkel ook gekend?

  2. RW Zegt:

    Jazeker. Een legendarisch man.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .