Volgens mij heb jij een slok op…

Een beetje te diep in het glaasje gekeken?

Dronken

Share

3 reacties op “Volgens mij heb jij een slok op…”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Erg leuk effect. Je hersenen proberen van de twee monden en 4 ogen continu 1 mond en twee ogen te maken. Dit wordt veroorzaakt door het fenomeen dat een speciaal circuit in je hersenen helemaal gericht is op het herkennen van gezichten in patronen. Dit centrum probeert als het ware overal een gezicht in te zien (vandaar ook dat twee stippen en een streep voor elk mens op de wereld een gezicht betekent). Door dit (onmogelijke) plaatje gaat alles een beetje draaien en is het net of je dronken bent :).

  O.a. Oliver Sacks heeft zaken die hiermee te maken hebben beschreven in zijn boeken.

 2. robert Zegt:

  Erg vreemd inderdaad.. *schud nog eens met zijn hoofd*

 3. Knarf Zegt:

  fantastisch!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .