Vertier voor drie kwartier?

Je kent dat wel… Een avondje gezellig aan het bier en dan stomdronken op huis aan. Thuisgekomen neem je nog een flesje wijn, snijdt een blokje kaas en draait een jointje. Dit alles met op de achtergrond een fijne plaat van Judas Priest.
Nog een klein lijntje coke en naar de keuken want je bent immers op zoek naar een vlijmscherp mes…

Enfin… Om een kort geding lang te maken: De rechter en Herman Finkers trouwden met elkaar en zo komen wij terecht bij dit leuke spel!!finger five fillet

Share

1 reactie op “Vertier voor drie kwartier?”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Wat een LEEEEEUK spelletje!
    Ik kwam tot level 6

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .