Tip van de dag!

Men neme een pindakaaspot die min of meer leeg is.
(een restje pindameuk is edoch essentieel)

Vul de pot tot iets over de helft met water.

Zet de pot in de vensterbank, het liefst op een warme plek boven kachel of radiator.

Wacht zes weken.

Verras jezelf door de pot te openen en eens flink te inhaleren.

Tip-tip: gooi de inhoud van de pot over een persoon die je als je vijand zou kunnen bestempelen.

Share

9 reacties op “Tip van de dag!”

 1. De Dappere Man Zegt:

  eigen ervaring?

 2. Knarf Zegt:

  maakt’t nog uit welk merk pindakaas je gebruikt?

 3. De Dappere Man Zegt:

  En lukt het ook met pindakaas-light?

 4. Knarf Zegt:

  Wij zijn geinteresseerd Andre,.. zegt het ons!
  Een verwarming (lees: gaskachel) heb ik reeds,..ik moet nog naar de winkel dus:
  Welke pindakazen kun je, als mogelijke pindakaasverwarmeraar gebruiken?

 5. Andre Zegt:

  Het merk pindakaas is niet van groot belang. Wel zou ik de Pindi-pindakaas links laten ligggen. Deze geeft toch iets minder van het gewenste effect. Ook de lightproducten laten te wensen over qua densiteit van het beoogde bouquet.

  Inderdaad, deze tip kon ik u aanbieden na het persoonlijk te hebben getest. Zoals vele uitvindingen ontstond ook deze per ongeluk. Het was een druilerige dinsdagmiddag in 1996 toen ik een pot opende die ik ter week had geplaatst in de vensterbank van mijn toenmalig onderkomen.

  Ik heb mijn huisgenoten nog nooit zo hard zien rennen.

 6. RW Zegt:

  foto’s?

 7. De Dappere Man Zegt:

  Jaaa! PICS!

 8. Andre Zegt:

  Check maandag. Dan zal ik ze plaatsen.

 9. RW Zegt:

  Het is al dinsdag!!!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .