Zondagavond stichtelijke lectuur avond

Nu was ik strak van plan dit postje er op zondagochten al uit te gooien, maar wegens onvoorziene omstandigheden die zoals zo vaak begonnen met een biertje bij het voetbal en eindigen met een leeggegooide gereedschapskist in mijn hal om 3 uur ’s nachts (vraag me niet waarom, ik weet het echt niet!), is het een avond postje geworden..

Maar het is zondag en dus tijd voor stichtelijkheid. Vandaar dat ik voor jullie 2 bijbel linkjes heb!

Allereerst: The Google Bible

En de tweede: The Brick Testament

En nu duik ik mijn bed maar weer in denk ik…

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .