De originele SaufMeister IA!

SaufMeister ‘Met de Saufmeister kan je een biertje drinken in enkele seconden! Het werkt heel simpel. Je plaats de buis over de hals van het flesje. Vervolgens stop je de dunne slang in het flesje en blaas je er voorzichtig in. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is drinken! Doordat het flesje niet meer vacuum wordt getrokken, kun je door blijven drinken zonder dat je lip er in wordt ‘gezogen’. Enorm handig dus bij drinkspelletjes! Bovendien kun je de Saufmeister onbeperkt afwassen en dus opnieuw gebruiken!’

Share

3 reacties op “De originele SaufMeister IA!”

  1. RW Zegt:

    Wat een geweldige uitvinding. Tot nu toe vond ik het altijd nog te lang duren: het aantal flesjes per uur moet omhoog kunnen. Hiermee kan dat. Sneller dronken en je houdt tijd over voor andere leuke dingen.

  2. jennemen Zegt:

    In levende lijve heb ik het gisteren ondervonden hoe de saufmeister functioneert. Echter vond ik het nogal smaakloos.

  3. wally Zegt:

    wat een gruwlijk apparaat 😀

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .