WB Alert

De Wakkereburgers E-mail alert Service doet ut niet meer maar wie toch een mailtje (of SMS’sje) wil krijgen indien iemand alhier weer eens wat neerzet kan zich abonneren op de Yahoo Alerts. En wel zo: login op die site (moet je wel een Yahoo inlog dingetje hebben), klik op “Feed/Blog” en voeg deze URL toe:
/feed/. En dan nog even aangeven waarheen de alert moet gaan.

Leuk he?

Share

5 reacties op “WB Alert”

 1. robert Zegt:

  Dus dan heb je een alert service om je te waarschuwen als er een verandering zit in het systeem dat je waarschuwt als er ergens nieuwe content is.. 馃檪

  Briljant! 馃榾

 2. RW Zegt:

  Euh? Een laagje teveel?

  Of heb jij RSS Feeds die tegen jouw bleren dat er iets veranderd is? Mijn Feeds doen dat niet. Die zijn gewoon stil. En wachten rustig in een hoekje totdat er iets veranderd. En als er dan iets verandert… dan nog gebeurt er niets.

 3. robert Zegt:

  Nou ja, ok.. maar je kijkt dus in je RSS Reader/Live Bookmarks/My Yahoo of de feeds op je website gewijzigd zijn.. Dus das 1 alarm systeem.. En nu kun je dus een email krijgen dat die eerste alarmsysteem gewijzigd is..

  Ok, ok, is wat een kort door de bocht redenatie en wat overbodig, maar het klonk gewoon leuk.. 馃檪 En de mogelijkheid an sich is erg handig zoals ik al zei!

 4. Andre Zegt:

  TIET脙鈥好冣好冣好冣好冣好冣好冣!!!!

 5. De Dappere Man Zegt:

  Ik heb mijn oma ook opgegeven. Ze heeft alleen haar mail al 83 jaar niet gechecked (oma@hotmail.com)

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .