King Kong

Een liegende en bedriegende regisseur, een blonde vrouw en een hele grote aap… Dit zijn de ingrediënten van de nieuwe film van Peter Jackson, King Kong. Een remake van de film uit 1933.

Lang leve het computer tijdperk want alles heeft een keurige digitale poetsbeurt gekregen en dit wordt allemaal getoon in net geen 3 uur.. Een hele zit, maar het zeker waard!

Share

1 reactie op “King Kong”

  1. Wakkere Burgers - Het Geweten van het Web » Blog Archive » De Wilhelm Scream Zegt:

    […] Zondag King Kong gezien. Wat mij betreft is Steven Spielberg qua actie/spektakel van zijn troon gestoten door Peter Jackson (kinderfilms buiten beschouwing gelaten). Jackson heeft als groot voordeel dat hij geen Amerikaan is en dus vals sentiment en een overdaad aan aanzwellende violen achterwege laat. Daarnaast is zijn humor een stuk cynischer dan dat vanzijn Amerikaanse Studiosysteem-collegae. […]

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .