Feliz Navidad

McDrank trad onlangs op in het dorpshuis ‘De Snikkel’ in Oude Pekela. Aldaar coverde hij één van de beste kerstsongs aller tijden van de stekeblinde Jose Feliciano. Het was een overweldigend succes en daarom willen wij u de opname hiervan niet onthouden.

Feliz Navidad door McDrank

Enjoy!

Share

4 reacties op “Feliz Navidad”

 1. RW Zegt:

  Ook hier op het werk stond men op de spreekwoordelijke banken! Een waar festijn voor het oor.

 2. jennemen Zegt:

  De zoet sappige rauwe stem deed het em.

 3. RW Zegt:

  Ik zit al voor de tweede dag met dit liedje in mijn hoofd.

 4. MC Drank Zegt:

  …ik wist het wel..

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .