Kamelen

Kamelen

Een mooi versje van Huub Hangop.

Share

1 reactie op “Kamelen”

 1. De Dappereman Zegt:

  Van de Site:

  ‘In januari 1991 speelt Huub de hoofdrol in de 7 minuten durende slapstick “De Stagiaire”. Deze film werd een succes in Roosendaal-West.’

  ‘De langverwachte verzamel-cd van Huub’s oeuvre verschijnt in 1993: DE ALLERERGSTE VAN HUUB HANGOP. In de eerste 4 maanden worden er al 1000 exemplaren van verkocht. Dit komt neer op zo’n 3000 stuks per jaar. De ‘GOUDEN CD’ wordt dan ook rond de eeuw-wisseling verwacht.’

  ‘[…]Een direct gevolg hiervan is dat hij op 28 februari 1995 zijn eerste fanmail ontvangt van de zusjes Floor en Linda Vingerhoets uit Diessen.[…]

  ‘Eind november 1995 bekent Peter-Jan Rens de CD De Allerergste van Huub Hangop in zijn privé-collectie te hebben. Huub belooft Peter-Jan dit niet openbaar te maken op voorwaarde dat hij mag optreden in Peter-Jan’s tv-show’

  Enzovoort… Kostelijk!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .