Mooie Duitse mannenweek dag #1

Eerlijk gezegd had ik het zelf niet voor mogelijk gehouden, maar het is echt waar: ze bestaan! Er bestaan mooie Duitse mannen! Oke, ze zijn in de minderheid, maar zeg nou zelf, in Nederland liggen ze ook niet voor het oprapen.
En hoe zou ik jullie in de Duitse week (die bij deze dan ook officieel van start is gegaan, welliswaar een aantal maanden later dan gepland, maar beter laat dan nooit) deze mooie mannen kunnen onthouden?

Om de week een beetje rustig te beginnen, toon ik jullie als eerste mooie Duitse man een halve Italiaan. Want dat er mooie Italianen bestaan, dat mag algemeen bekend zijn.

Het is de 25-jarige Nevio Passaro en hij is bekend als Superstar (wat in het Nederlands Idol heet, je weet wel, van Jim en Jamai, met die gouden strotjes). En het mooie is: hij is niet alleen lekker, maar kan ook nog s goed zingen, voor een Idol dan. Hoewel ik wel heb begrepen dat de Duitse Superstars sowieso al een stuk beter kunnen zingen dan de Nederlandse Idols, die er zoals gewoonlijk weer eens helemaal niets van bakken.

Nevio

Ik weet nog niet of Nevio gaat winnen, want hij heeft geduchte tegenstand, maar hij heeft dan weer het grote voordeel dat hij lekker is en de andere twee (volgens mij) kanshebbers niet.

Ik zal jullie op de hoogte houden van de Superstarperikelen, altijd weer een mooie mogelijkheid nog een keer een mooi plaatje te plaatsen.

Share

7 reacties op “Mooie Duitse mannenweek dag #1”

 1. doro Zegt:

  @krl: goed initiatief! superstars is dan niet zo mijn favoriet programma, maar vooruit. mits je nog een duitse mooie man zoekt, ik weet er zeker nog een paar. bijvoorbeeld benno führmann.

 2. KRL Zegt:

  Ik sta altijd open voor tips. En als ik nou teveel mannen heb voor één week, dan plakken we er gewoon nog een paar dagen aan vast!

 3. Merino Zegt:

  Tip: Otto Waalkes

  Die mag natuurlijk niet ontbreken. Ik was er vroeger fan van!

 4. Juup Bargers Zegt:

  Als je nou Didi Knoblauch (http://www.rtl.de/musik/superstar3_909194.php) had gekozen dan had ik dat nog kunnen begrijpen, maar deze? Die gast heeft veel te veel spaghetti gegeten…

 5. KRL Zegt:

  Otto Waalkes’ andere site is veel leuker!

  Maar om nou van een mooie man te spreken…

  En Juup: een beetje vadsig is zo verkeerd nog niet.

 6. Juup Bargers Zegt:

  Ik dacht trouwens dat jij op oudere mannen viel…

 7. KRL Zegt:

  Meestal wel ja, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .