Duitse Rex

Duitse Rex

En jawel: Duitsland heeft ook een eigen kat: de Duitse Rex. Een kortharig beestje met grote oren en een spitse snuit, maar al met al niet lelijk. Zeker niet als je m vergelijkt met familieleden als de Devon Rex en de Cornish Rex.

Share

4 reacties op “Duitse Rex”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Is het moffenweek ofzo?

 2. Merino Zegt:

  Dat is ‘een’ manier om het uit te drukken…

 3. De Dappere Man Zegt:

  Nou ik mag er graag tegenaan schoppen. Al die mensen die zeggen dat Duitsers best aardig zijn. Fuck it! Onze hond was Duits en die was ook heel lief, maar verder had ie maar Duitse streken. Zo viel ‘ie regelmatig de tuin van de buren binnen.

 4. doro Zegt:

  @de dappere man: graaaap!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .