Mooie Duitse mannenweek dag #2

Ik hou het bij de muzikanten, deze tweede dag. Geen zanger (en zeker geen Superstar), maar een bassist deze keer, die welliswaar wel de tweede stem doet.
Mark Tavassol is zijn naam en hij speelt bij Wir sind Helden, een band die hier in Duitsland erg groot is. En hij is geboren in 1974.

Mark

Nou wil het geval helaas dat er niet echt veel foto’s van hem op het internet zijn, laat staan mooie, maar dit is het beste resultaat.

En om de mannen onder de lezers ook een beetje tevreden te houden, ook nog een plaatje van Mark met de frontvrouw (en daar zijn wel heel veel mooie plaatjes van te vinden).

Share

10 reacties op “Mooie Duitse mannenweek dag #2”

 1. Merino Zegt:

  Meer over de duitse muziekscene.

 2. MC Drank Zegt:

  ‘Wir sind helden’ is …ik moet de Duitsche medemens gelijk geven… leuke muziek!

 3. MC Drank Zegt:

  …en als dit al een mooie man is.. dan verwacht ik Rex Gildo ook nog!

 4. KRL Zegt:

  Die is al een keer geweest!

 5. Juup Bargers Zegt:

  Ik begin steeds meer aan mezelf te twijfelen…

 6. doro Zegt:

  @krl: heb je wir sind helden dan al een keer live gezien? judith holofernes is inderdaad best cool (wie moet er nou de hele tijd over het uiterlijk reppen?) misschien voor volgende week: de categorie coole duitsers?

 7. KRL Zegt:

  Jazeker! Ik heb ze zelfs al twee keer live gezien. En ik vind ze live een stuk beter dan op cd.
  Twee Duitse weken achter elkaar? Ik weet niet of de Hollanders onder ons dat aankunnen. Maar ik kan natuurlijk altijd een balletje opgooien: bij deze.

 8. Merino Zegt:

  Welliswaar, wat betekent dat? Of is het een contaminatie; van welles en weliswaar? Niks voor jou, KRL. Redet dein Kopf jetzt schon in Deutsch?

 9. Merino Zegt:

  En deze was dus niet van Merino. Maar van JR!! Nota Bene!!

 10. KRL Zegt:

  Ach ja, poep gebeurt.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .