Wer kennt den Weg

Johnny Cash Binnenkort draait Walk the Line in onze bioscopen, over het leven van Johnny Cash. Ooit nam hij een plaat op met spaans- en duitstalige versies van zijn eigen nummers. De duitse versie van I Walk the Line heet Wer kennt den Weg. Luistert en huivert!

Share

3 reacties op “Wer kennt den Weg”

 1. KRL Zegt:

  Gigageil!

 2. De Dappere Man Zegt:

  Beter!

 3. doro Zegt:

  niet slecht! elvis heeft ook een paar mooie duitse liedjes gemaakt, net als the beatles natuurlijk. maar van cash vind ik het mooiste liedje zijn laatste: hurt. kennen jullie die?
  http://www.losthighwayrecords.com/e/cash11403.html

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .