Wat de Denen kunnen…

Fuck Scientology … kunnen wij ook! Fuck L. Ron Hubbard met zijn Steven Spielberg-religie. Met ware doodsverachting plaatst Wakkere Burgers deze cartoon. Merino duikt onder.

Mail voor doodsbedreigingen naar: merino@wakkereburgers.nl

Es kijken of Tom Cruise straks zijn voeten zal vegen op een Wakkere Burgers T-shirt.

Share

7 reacties op “Wat de Denen kunnen…”

 1. MC Drank Zegt:

  Schandalig!! Kga dadelijk in de plaatselijke ID&T-shop op zoek naar een DJ-Merinovlag die ik dan vervolgens vanavond (onder het oog van een TV-Noord nieuwsploeg) samen met enkele van mijn besnorde vrinden(waaronder Shania Twain en Patricia Paay), ritueel zal verbranden.
  Ook de door mij (in de loop der jaren) verzamelde muziekstukken als ‘Fuck de man van de audio/video’, ‘Poederkoe’ e.v.a. zullen door mij verbrand gaan worden!

  Ik roep allen op: Breng uw harde schijf hedenavond naar de Grote Markt in Grunn’ voor een rituele verbranding van al het DJ Merino-materiaal!! (vervolgens zullen wij allen enkele tientallen goudgele rakkers innemen in topcafé ‘de Blauwe Engel’)

 2. Juup B. Zegt:

  اللغة العربية Merino اللغة العربية الفصحى

 3. robert Zegt:

  MC Drank: ik zal er zijn! Dit is natuurlijk gewoon verschrikkelijk! Een Fatwa spreek ik uit! Bij deze! Dat je kinderen morgen verhongeren en verdorsten in zoutwater drek!

  Zo, en nu weer aan het werk.. 😉

 4. Juup B. Zegt:

  Zijn jullie er bij mij ook bij?

 5. De Dappere Man Zegt:

  Ik haat moslims
  Ik haat christenen
  Ik haat boeddhisten
  Ik haat Joden
  Ik haat homo’s

  Dat geloof, ik moet er niks van hebben, ik haat het.

 6. MC Drank Zegt:

  Het was een groot suc6. Een nóg grotere opkomst!

  “Moge Merino reeds branden vóórdat hij de hellepoort bereikt”, aldus burgemeester Jaques Wallage.
  “Merino maakt wél leuke liedjes”, aldus D’66 fractielid Bert Bakker, “Wij zijn er nog niet helemaal uit of we vanavond mee willen doen aan deze rituele verbranding….. Volgende maand weten wij meer”

 7. Juup Bargers Zegt:

  Ik durf te wedden dat D66 mee doet!!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .