Guess the Dictator and/or Television Sit-Com Character

Om het weekend door te komen: Een soort “Wie is het?“. Bedenk welk sit-com character je bent (of dictator) en beantwoord de vragen. De site probeert te raden wie je bent. Getest met Monica Geller uit Friends, Samantha Micelli uit Who’s the Boss, Alf en Adolf Hitler. Allemaal goed!

carrier.jpg

Share

4 reacties op “Guess the Dictator and/or Television Sit-Com Character”

 1. De Dappere Man Zegt:

  I guess that you are nicolai Chauchesku from Romania! Am I right?

  Hij had gelijk! Cool he. Gelijk meer testen

 2. KRL Zegt:

  Er was vroeger zo’n serie met een vader die kinderarts was en die met twee volwassen dochters en een grote hond in huis woonde. Geen idee meer hoe die serie heet, maar hij raadde niet dat ik één van die dochters was. Had ik m toch mooi te pakken!

 3. Merino Zegt:

  Empty Nest

 4. KRL Zegt:

  Die bedoelde ik inderdaad!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .