McFadden & Whitehead

Voor we ze vergeten…

McFadden & Whitehead

Nu zijn ze allebei dood.

Share

4 reacties op “McFadden & Whitehead”

 1. KRL Zegt:

  Ehh… Juist.
  Hebben ze ook een hit gehad?

 2. De Dappere Man Zegt:

  Eindelijk.

 3. MC Drank Zegt:

  As songwriters, they wrote ‘Back Stabbers,’ ‘For the Love of Money,’ ‘I’ll Always Love My Mama,’ ‘Bad Luck,’ ‘Wake Up Everybody,’ ‘Where Are All My Friends,’ ‘Don’t Let Love Get You Down,’ ‘The More I Get, The More I Want,’ and ‘Cold, Cold World’ for the Philadelphia label.

 4. KRL Zegt:

  Ja, dat had ik ook al gelezen. Maar dat zegt me allemaal niets. Of zou ik er daar een van moeten kennen?

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .