Woede om cartoons Wakkere Burgers

Wakkere Burgers brandt De ophef omtrent het cartoongebeuren begint steeds grilliger vormen aan te nemen. Nu ook het toonaangevende weblog Wakkere Burgers het slachtoffer is geworden van woedeuitbarstingen die gepaard gaan met het vertrappen en verbranden van hun ‘beeltenis’ (klik foto voor een vergroting), hebben De Verenigde Naties, de Europese Unie en de Organisatie van de Islamitische Conferentie verklaard “diep verontrust” te zijn over de ontstane situatie.

bron: merino’s persdienst

Share

4 reacties op “Woede om cartoons Wakkere Burgers”

 1. Ome Sjors Zegt:

  Het is weer zoeken naar een aanleiding tot het creeren van chaos… Want als de zoveelste onthoofde weer eens wordt getoond in het kader van de jihad dan laat de moslimgemeenschap zich niet zo massaal horen. En wie zwijgt, die stemt nog altijd toe.

 2. RW Zegt:

  Ik vroeg mij al af wat die brandbommen gooiende menigte hier voor de deur deed. Gelukkig kon ik uitleggen dat wij niet per ongeluk dan wel expres als doelstelling hebben mensen te beledigen. De menigte riep toen, en dat was best een kippenvel moment, als 1 man “Gelukkig, we dachten al!” en is toen rustig weer uiteen gegaan. Een beetje uitleg en een begripvolle groep kan veel doen.

 3. robert Zegt:

  Ik heb die groep rustig gekregen door gratis bier uit te delen bij mij voor de deur… Eerst riepen ze nog iets als ‘wij moslims mogen geen drank’ maar nadat ik ze had verteld dat alleen christen-mietjes geen bier drinken, gingen ze al snel overstag. Ik geloof dat ze er nu nog zitten te zuipen…

  Hebben we trouwens toevallig ergens een potje waaruit ik dit biergeld kan halen?

 4. RW Zegt:

  Oh gratis bier!
  Dat heeft al menigmaal de wereldvrede bevorderd zo niet veroorzaakt.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .