Wakker Voedsel

Wakkere Banaan

KRL stuurde mij deze schitterende afbeelding van een Wakker stukje fruit!

Daar willen wij van Wakkere Burgers graag meer van zien! Doe je best en stuur jouw Wakkere Stukje fruit naar merino@merinobier.nl

(Ook andere etenswaren zijn welkom. Lichaamsdelen eveneens trouwens. En objecten en huisdieren niet te vergeten!)

Share

5 reacties op “Wakker Voedsel”

 1. KRL Zegt:

  Fantastisch!

 2. doro Zegt:

  ik heb de uitdaging meteen aangenomen en het citroenproject gestart. helaas bleek mijn camera de groene letters niet adequaat vast te kunnen leggen. nu ben ik een grootschaliger bedenksel aan het verzinnen…

 3. Merino Zegt:

  Ik kan niet wachten! Ben erg benieuwd!

 4. doro Zegt:

  ik ben nog bezig…
  trouwens mijn vriend zag de citroen met de letters liggen en snapte er niks van: om de website niet te vergeten of zo, dacht hij.

 5. doro Zegt:

  er komt zo iets aan!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .