doro’s donderdag mop

Doro heeft ons deze keer weer eens verblijd met een Nederlandse mop:

Komt een vrouw bij de dokter en zegt: “Dokter ik had graag dat u me van onderen eens goed onderzoekt. Ik ga namelijk morgen voor de vierde keer trouwen, en wil dat alles in orde is.”

“Ga daar maar liggen dan onderzoek ik u even.” zegt de dokter.
Na even gekeken te hebben zegt de dokter: “Weet u wel zeker dat u voor de vierde keer gaat trouwen? U bent namelijk nog maagd.”

“Nou.” zegt de vrouw, “Dat kan ik uitleggen. Mijn eerste man was een gynaecoloog, die kijkt er alleen maar naar. Mijn tweede man was een psycholoog, die praatte er alleen maar over, daarna ben ik met een aannemer getrouwd, en deze zei altijd: “We beginnen volgende week.” Maar nu ga ik met een advocaat trouwen, en weet ik zeker dat ik genaaid word.”

😀

Share

1 reactie op “doro’s donderdag mop”

  1. Juup Bargers Zegt:

    Ik snap hem niet…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .