De Wombat

Wombat
De wombat is een Australisch buideldiertje, net als de koala. Het leuke aan de wombat is dat hij zich graag vermomd. Nou staat de kameleon daar bekend om, maar de wombat kan er ook wat van. Beter zelfs, zoals onderstaande foto’s onderschrijven:

De wombat als Engelse bulldog
De wombat als huiskat
De wombat als gazelle
De wombat als zwijntje
De wombat in camouflage
De wombat als bruine beer

Share

1 reactie op “De Wombat”

  1. doro Zegt:

    ik wou net miepen of je wel wist dat je 13 links hebt gezet. (poeh he.) maar toen kwam ik erachter hoe schattig die is. lief hoor.

    en ik ga lekker naar australië, jippie!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .