Kunstweek dag #6 (1)

Di

Enige tijd geleden alweer was er een tentoonstelling van Erwin Olaf in het Groninger Museum. Ik kende hem toen nog niet en verwachtte er ook niet al teveel van. Maar het is een tentoonstelling geworden die ik niet meer ben vergeten. Met name de serie ‘Royal Blood’ is blijven hangen: onschudig in het wit, maar toch zo gruwelijk tegelijk.

Niet alleen de art afdeling is erg mooi. Neem ook eens een kijkje bij assignments, zoals bij deze.

En vooruit: nog wat meer bloot (het is per slot van rekening weekend).

Share

1 reactie op “Kunstweek dag #6 (1)”

  1. doro Zegt:

    mij bevallen wel zijn ideeen (foto’s van ouderen en gehandicapten, de inhoudelijke kant van royal blood), maar ik vind het veel te sterk plastic en nep. ook dat amerikaanse sfeertje is mij te heftig, ik krijg van het kijken ernaar stof in mijn mond (net als bij brokeback mountain, de vleessnijscene bijvoorbeeld).

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .