Nationale slaapdag

Het is vandaag de hele dag nationale slaapdag. De eerste nog wel! Dit in de eerste plaats omdat Nederlanders steeds minder slapen. En dat is niet goed voor een mens. Een mens moet veel slapen. Meestal ben ik daar ook erg goed in, op het enge af. Inmiddels heb ik Merino’s goede raad van toen ter harte genomen.
In de tweede plaats is dit weekend natuurlijk uitgekozen omdat vandaag (of moet ik dat nog morgen noemen?) de klok weer een uur vooruit gaat (voor eens en altijd: onthoud allen het ezelsbruggetje: lente in het Engels is ‘spring’ en dat doe je vooruit!). Een symbolische dag dus.

Maak er een mooi feestje van.

Share

2 reacties op “Nationale slaapdag”

 1. doro Zegt:

  bedankt voor het ezelsbruggetje, zeer vermakelijk.
  (weet iemand een link over ezelsbruggetjes, die zijn zo handlg en leuk.)

 2. Merino Zegt:

  Link 1
  Link 2
  Link 3

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .