Kunstweek dag #7 (2)

Kikkertje

Nog meer foto’s. Geen mensen deze keer, maar dieren en natuur. Van de hand van fotograaf (en photoshopper, heb ik zo’n vermoeden) Bob Elsdale. Mooie foto’s en ook flink wat humor, wat met name in Book 2 naar voren komt.

Zie voor meer van zijn hand (maar dan in lelijk vormgegeven commerciële sites) hier en hier.

Share

2 reacties op “Kunstweek dag #7 (2)”

  1. doro Zegt:

    (ik weet niet hoor, de wereld is toch zo mooi, waarom moet het allemaal zo plastic-achtig?)

  2. KRL Zegt:

    Deze dan? Die zijn niet plastic (maar wel Amerikaans). Dan schiet me er zo snel nog maar één te binnen: een reeds geplaatste. Of deze reeds geplaatste. Voor mensen moet ik even op zoek, maar nu de categorie ‘Kunst’ weer terug is, kan ik me weer naar hartelust uitleven.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .