Dromen

Lucide dromen, oftewel bewust dromen. Klinkt heel erg leuk:

Wanneer je lucide bent kun je je roze monster aan een kruisverhoor onderwerpen, jezelf in een dier veranderen, onzichtbaar worden, door een raam vliegen, een Ferrari vanuit het niets laten verschijnen, door een spiegel heen stappen of je schoonmoeder in een teddybeer veranderen. Ofwel: wat je verzint, gebeurt.

Share

2 reacties op “Dromen”

  1. Merino Zegt:

    Toevallig was er vandaag op rtl4 een programma waarin het over dromen ging. Je kunt op hun website een boek winnen over dromen:

    http://www.lijn4.nl/index.php?id=2808

  2. KRL Zegt:

    Lucide dromen, daar ben ik heel goed in! Vooral in het weekend.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .