Frédérique Huydts

Voor we haar vergeten…

Frederique Huydts

Ze is dood.

Share

9 reacties op “Frédérique Huydts”

 1. Juup Bargers Zegt:

  Is dit nou de tweede van Linda, Roos en Jessica die de pijp uit is gegaan?

 2. Roos Zegt:

  Nou nou Juup, een beetje respect mag wel hoor…

 3. Juup Bargers Zegt:

  Ik vond de muziek nou eenmaal erg irritant.

 4. MC Drank Zegt:

  Zij zat niet bij L,R & J.

 5. robert Zegt:

  Muziek mag dan irritant zijn, das nog geen reden om zo bot te worden.. Zeker niet omdat zowel Frédérique als Guusje (die wel in L, R en J zat) dood zijn gegaan aan kanker en dat WB vandaag Hersenscheet en zijn actie voor het KWF steunt.

  Niets mis met enige respect enzo..

 6. Jennemen Zegt:

  Ademloos…

 7. Roos Zegt:

  Robert, ik ben het volkomen met je eens! Een beetje respect voor de doden mag inderdaad wel. Waar zijn onze normen en waarden gebleven, samenleven: meer respect, minder vrijblijvendheid. We moeten respect hebben voor elkaar en meer betrokken zijn bij onze omgeving. Dit is een typisch voorbeeld van normvervaging en verloedering. Dit soort onbeschoft gedrag moet eigenlijk worden aangepakt. Tolerantie is niet oneindig en deelname aan de maatschappij is niet vrijblijvend. Samenleven vraagt betrokkenheid, investeringen en inspanningen van iedereen, dus ook van Juup.

 8. MC Drank Zegt:

  Roos en Robert,

  Hoewel ik het helemaal met jullie eens ben dat een respect voor de doden volledig normaal is, heb ik echter niet het idee dat Juup in zijn reacties heeft gepoogd respectloos te zijn jegens de gestorvenen aan kanker.

  Juup geeft immers niet aan dat het een goede zaak is dat mensen sterven aan kanker.. Juup vraagt zich feitelijk alleen maar af of Frederique Huydts deel heeft uitgemaakt van de enige tijd geleden bekende meidengroep Linda, Roos & Jessica.. en dat hij die muziek niet erg kan waarderen. (dat kan natuurlijk, maar liedjes als: druppels en ademloos zijn (met heel veel drank en/of drugs) misschien best het beluisteren waard)

  Ik lees verder ook geen enkele aanleiding voor het feit dat Juup onbeschoft en mensonwaardig spreekt over Frederique Huydts.

 9. Juup Bargers Zegt:

  MC Drank, klopt! Niets dan respect voor de doden, dus ook voor Frederique.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .