En zo helpen wij elkander

Het is alweer bijna Pasen en dat betekent natuurlijk tijd voor een klein themaweekje, net als vorig jaar. Ook dit jaar weer vanaf morgen iedere dag, vijf dagen lang, een Paasspelletje, zodat niemand zich uiteindelijk hoeft te vervelen tijdens het lange Paasweekend.

Maar om niet in herhaling te vallen, dit jaar wat extra’s: een heuse prijsvraag! Omdat niet iedereen van spelletjes houdt en omdat een heel weekend lang alleen maar spelletjes doen wellicht ook wat saai wordt op een gegeven moment, hebben de wakkere burgers bedacht dit jaar een Paasverhalenwedstrijd uit te schrijven. Als iedereen een verhaal inzendt, hoeft niemand zich te vervelen gedurende het gezellige familiefeest. En zo helpen wij elkander.

Schrijf een mooi Paasverhaal en stuur het naar merino@wakkereburgers.nl. Uiteraard zijn er schitterende prijzen te winnen: de gelukkige winnaar krijgt een uniek wakkereburgersschilderij van een Paashaas (of een paasei of –kuiken, desgewenst).
Alles bij elkaar moeten het toch genoeg redenen zijn voor iedereen om in de pen te klimmen en een lezenswaardig verhaal te produceren. En doe je het niet voor de hoofdprijs, doe het dan voor je medewakkereburger.

Wij wachten ondertussen vol spanning op de vele inzendingen.
De uiterste inzenddatum is Goede Vrijdag, 23.48 uur.

Inzendingen worden beoordeeld door een subjectieve jury die niet is uitgesloten van deelname.

Share

5 reacties op “En zo helpen wij elkander”

 1. Clifton van Dam Zegt:

  Ik ga aan de slag alsof ik nog nooit aan de slag ben geweest!

 2. Wakkere Burgers - Het Geweten van het Web » Blog Archive » Vergeet niet… Zegt:

  […] De Paasverhalenwedstrijd!! […]

 3. MC Drank Zegt:

  Ik zou graag morgenvroeg mijn paasverhaal insturen…existeert die possibiliteit toevallig ook?

 4. Merino Zegt:

  Vooruit dan maar…

 5. Wakkere Burgers - Het Geweten van het Web » Blog Archive » Winnaars Paasverhalenwedstrijd Zegt:

  […] De winnaars van de Paasverhalenwedstrijd zijn bekend. Met hun huiveringwekkende verhaal ‘Met pasen geen tv‘ zijn KRL en Merino de winnaars geworden van een origineel op canvas vastgelegd tafereel van de hand van Wakkere Burgers-redacteuren. […]

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .