Paasspelletjes dag #1

Zoals beloofd, net als vorig jaar weer een Paasspelletjes vijfdaagse.

Ik begin een beetje voorzichtig: er komen niet zoveel Paasspelletjes bij in een jaar en ik heb er vorig jaar al erg veel geplaatst. Daarom moeten jullie het vandaag stellen met twee spelletjes.
Bij de eerste moet je het ei richten, de snelheid instellen en het stokje pakken. Daarna terecht komen op het platformpje. Ik zou vooral het geluid erbij aanzetten, want het loopje van 10 seconden is enorm enerverend en draagt daardoor bij aan de prestatie. Ik geloof niet dat je af kunt gaan, dus gegarandeerd urenlang plezier.
Bij de tweede moet je de o zo blije, huppelende paashaas zoveel mogelijk eieren laten verzamelen. Zonder ergens tegenaan te knallen uiteraard, want dat vinden paashazen niet fijn. Bij poging twee kwam ik tot 96. Dat viel me niets tegen.

Veel pleizier!

Share

3 reacties op “Paasspelletjes dag #1”

  1. Merino Zegt:

    Is 63 in één keer ook veel?

  2. KRL Zegt:

    Vast wel. Maar ik heb het idee dat ie na 50 opeens nóg blijer gaat huppelen en het nog een stapje moeilijker wordt.

  3. doro Zegt:

    84, maar niet in één keer. wat is het een blije haas en ik laat hem alsmaar tegen iets aan botsen. beetje zielig.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .