Paasspelletjes dag #2

Gisteren was een vruchtbaar dagje voor het vinden van Paasspelletjes die jullie allen zullen bekoren. Daarom kan ik vandaag het heuglijke nieuws mededelen dat ik vanaf vandaag maar liefst vier spelletjes per dag kan plaatsen! Als het Paasweekend nu geen succes wordt, dan weet ik het ook niet meer.

Eerst een puzzelspelletje. De eerste velden zijn een beetje suf, maar al snel moet je daadwerkelijk vooruit gaan kijken en denken. En dat valt uiteraard nog niet mee.

Dan een Japans spelletje: Honey Bunny. En zoals eenieder weet: Japanse spelletjes zijn doorgaans nogal opgefokt. Zo ook deze. Maar daarom natuurlijk niet minder leuk. Uiteraard mag een uiterst irritant deuntje niet ontbreken. Doe het niet te lang, want je moet de vrede zien te bewaren met je familie.

Om tot rust te komen een gouwe ouwe. En daarbij ook nog eens een Duitse! Dubbelop plezier met: SNAKE! Joechei!

En om de rust dan helemaal compleet te maken (ook snake kan nog behoorlijk spannend zijn): een lekker simpele, maar wel originele versie van memory.

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .