Paasverhaal ter opluistering van Pasen

De inzending van de Paasverhalenwedstrijd is binnen. De jury beraadt zich over zijn oordeel. De uitslag volgt weldra en dan weten we wie het paasschilderij heeft gewonnen. Tot die tijd kunt u uw eigen mening vormen:

Freek is een beetje de weg kwijt. Hij weet het niet zo goed meer. Al dagen heeft hij zijn kot niet meer verlaten, maar vandaag moet ie wel. Ostare is jarig en hij heeft nog geen cadeau gehaald. Het is nu vijf uur in de middag en sinds hij wakker is, probeert hij al een goed cadeau te verzinnen. Dat is toch algauw een uur. “Eerst maar es opstaan”. Dat helpt. Als je hardop tegen jezelf praat, krijg je sneller iets van jezelf gedaan. “Hop, douchen!”

Lees snel verder in het huiveringwekkende Met Pasen geen tv.

Share

1 reactie op “Paasverhaal ter opluistering van Pasen”

  1. Wakkere Burgers - Het Geweten van het Web » Blog Archive » Winnaars Paasverhalenwedstrijd Zegt:

    […] De winnaars van de Paasverhalenwedstrijd zijn bekend. Met hun huiveringwekkende verhaal ‘Met pasen geen tv‘ zijn KRL en Merino de winnaars geworden van een origineel op canvas vastgelegd tafereel van de hand van Wakkere Burgers-redacteuren. […]

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .