Wat voor eikel ben jij?

JP’s kluppie heeft wat nieuws bedacht in het kader van normen en waarden: de eikeltest. Een test van een bijzonder hoog Hitkrantgehalte en antwoorden waar dat wat jij zou doen, nooit tussenstaat. Desalniettemin plaats ik m, al is het alleen maar om de walgelijkheid ervan.

Zouden er eikelige wakkere burgers zijn?

Ik ben in ieder geval een brave borst (volgens JP’s normen en waarden dan).

Share

4 reacties op “Wat voor eikel ben jij?”

 1. robert Zegt:

  Mijn score: Ik ben goed bezig..

 2. JJ Zegt:

  Mijn score was dat ik ook goed bezig ben. Voor een andere eikeltest:
  Klik Hiero

 3. Ali C Zegt:

  Ik ben echt een reusachtige eikel….

 4. MC Drank Zegt:


  doe nu de test

  Ik ben ook goed bezig..

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .