Mothers expect Damien on 6/6/06

Ze verwachten een boos kindje.

Ik verwacht ook slechte voortekenen. Maar dan wel in de bios. En ik vind het origineel nu alvast beter.

Share

2 reacties op “Mothers expect Damien on 6/6/06”

  1. KRL Zegt:

    “the world is coming closer to what is widely known as “the rapture” — the moment the Lord calls the Christian faithful home and millions of born-again evangelicals will suddenly disappear from the Earth, leaving non-believers behind. ”

    Wat zal het heerlijk rustig worden hier op aarde!

  2. doro Zegt:

    toen ik zwanger was durfde ik ook niet naar “rosemary’s baby” te kijken. mensen zijn voor bijgeloof vatbaar.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .