Pro Bush!

Sommige Wakkere Burgers zijn niet zo gek op George Double You. De berichtgeving op deze site is soms nogal eenzijdig. Om hier wat aan te doen breng ik graag de homepage van Shelly De Republikein onder de aandacht! Gefundeerde meningen die nou eens de positieve kant van het gedachtegoed van Bush laat zien.

sticker-725647.jpg

Share

2 reacties op “Pro Bush!”

  1. KRL Zegt:

    Heeft ie een positieve kant dan?

  2. De Dappere Man Zegt:

    Tja. Hitler heeft ook goede autobahnen gemaakt.

    NB: niet dat Hitler te vergelijken is met Bush, slechts op het punt dat ze beide óók wat goeds hebben gedaan.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .