Jeuk

Ik krijg een beetje jeuk van Rita.

Share

9 reacties op “Jeuk”

 1. robert Zegt:

  Nou ja, je kan een boel zeggen, maar ze is in ieder geval consequent… Verder ben ik het volledig met je eens!

 2. Merino Zegt:

  Consequent, dat klopt inderdaad.

  Ik hoorde gisteren iemand op tv zeggen: ‘Regels behoren er te zijn om ons te dienen. Maar nu dienen wij de regels!’ Ik ben het hiermee eens en vind dit een beroerde ontwikkeling.

 3. robert Zegt:

  Dat is zeker zo.. Ik ben het even aan het bijlezen en las net dat Nawijn nu ook een ander kamerlid weg wil hebben, iemand uit Iran die ook gelogen zou hebben.. Als ik eerlijk ben begint het wat eng te worden.. Het lijkt ineens of er een grote schoonmaak wordt gehouden die rechts, met de LPF vooraan, niet voor elkaar kreeg bij de vorige verkiezingen.. Waar de neuk is dit allemaal goed voor? En waarom horen we de linkse partijen niet? Zou er niet iemand even moeten opstaan om hier enige tegenwerpingen te doen?

  Ok, ik ben alles behalve fan van Ayaan, maar ik heb een nog grotere hekel aan heksenjachten…

 4. robert Zegt:

  Oh, iets anders trouwens: stel dat Ayaan haar nederlanderschap verliest. Dan mag ze niet in de kamer. Maar daar heeft ze mee gestemd over wetsvoorstellen. En dat stemmen mocht dus eigenlijk niet. Moeten dan ook alle wetten nagekeken worden of ze nog wel een meerderheid hadden?

  Zal over het algemeen niet op 1 stem neerkomen, maar it does make you wonder.. Toch?

 5. Giel Zegt:

  Die wetten moeten teruggedraaid en Ayaan moet in haar blote reet betattooeerd met teksten als “my ass” en “fuck muslims” op de trein naar Somalie. Dan kan haar familie en haar (ex-)man daarheen reizen (die wonen allemaal in ‘veilige’ landen, zolas Kenia, Nederland & Canada) om eerwraak te plegen (wat Somaliers doorgaans niet doen). Als die geen zin hebben is er in Somalie vast wel een andere gesefrutrsexifeerde ziel die er wel zin in heeft.
  Waarom in haar blote reet? De Nederlandse staat moet een schadeclaim aan haar broek hangen voor alle kosten die nodeloos verspild zijn aan de beveiliging van een illegale vreemdelinge met een grote bek.Eentje die beweert het slachtoffer te zijn van een achterlijke cutluur, maar die zich nog veel achterlijker gedraagt dan alles wat haar cultuur haar heeft megegeven. Waarschijnlijk is ze dan zo bankroet als de pest.

  Oei. Klinkt dat hard?
  Het spijt me, maar volgens Ayaan bestaat er zoiets als ’the right to offend people’ en het lijkt me heerlijk daar (nu het nog kan) eens gebruik van te maken.

  Wat mij betreft nemen we die uitspraak letterlijk – kortom op de trein met Ayaan en dan zien we met z’n allen wat de gevolgen zijn. Dan stellen we daarna een fatsoenlijk, rationeel, menslievend vreemdelingen beleid in.
  Dat ontberen we op dit moment. Rita lijkt me in dit geval ‘of no use’, dus die mag wat mij betreft (samen met Nawijn) naar huis (en voor de gevolgen van de aanstaande moord op & verkrachting van Ayyaan, in omgekeerde volgorde – hoop ik) eveneens in haar blote reet opdraaien. Iets waar ik liever geen ooggetuige van wil zijn.

  Links?
  Ik denk dat links gewoon even afwacht tot ze meer kruit heeft om mee te schieten, dat doen oppositie partijen altijd. En daar hebben ze in dit geval gelijk in.
  Het is belachelijk dat wij in een land dat vergrijst als de neten moeilijk doen over mensen die een opleiding hebben, van wat voor aard en kwaliteit dan ook, die hier om wat voor redenen willen werken. Of zo’n aanvraag nou politiek of economisch van aard is, we hebben ze volgens mij verdomd hard nodig om de AOW van onze ouders te betalen aangezien de gemiddelde Nederlander pas aan kinderen denk als ‘ie impotent is.

  Groet!

 6. Merino Zegt:

  En nog een raak quootje van geenstijl: ‘Het ingeslapen zooitje is voor de verandering klaarwakker en staat op scherp. Ies logisch want dit maal geen Turkse kleermaker of een Taida P. maar een van hunnie die het land uitgetrapt wordt.’

 7. doro Zegt:

  ik heb vannacht tot half twee voor de televisie gezeten, kamerdebat. verschrikkelijk hoe nederland in de war is. consequentie, belangenverstrengeling en verkiezingsstrijd. dat werkt natuurlijk niet.
  wat een discrepantie van asielzoeker tot lid van de tweede kamer: logisch dat dat niet netjes kan, toch? omdat het ondenkbaar en onrealistisch is.
  ik denk dat nederland idd te klein is voor hirsi ali. en verdonk zou moeten kappen, zij ziet het bos niet meer omdat er de bomen voor staan.

 8. RW Zegt:

  Wat is die Verdonk dom bezig!!! En dat wil premier worden… nou… die heeft deze week laten zien daar totaal niet geschikt voor te zijn met haar regels-zijn-regels en ‘recht-door-zee’ gewauwel.

 9. RW Zegt:

  Google trend

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .