de pony

Als we dan toch bezig zijn met vreemde ‘dieren van de dag’, presenteer ik u: de pony!

Hoezo vreemd zult u zich afvragen? Nou, geloof me.. Heeel vreemd.. We hebben het namelijk over Ponyplay!

Ik had er ook nooit over gehoord (en stiekum wilde ik dat dat zo gebleven was), tot Veronica er gisteravond besloot een item over uit te zenden, maar het schijnt best groot te zijn… Oh ja, voor de echt dapperen onder ons, zijn er ook plaatjes (NSFW)

Share

2 reacties op “de pony”

  1. RW Zegt:

    Misschien is het beter dat die kabel van jou maar niet gefixt wordt 🙂

  2. robert Zegt:

    De kabel is net gefixed! Tv tenminste.. Ik heb mijn computer nog niet aangezet, maar neem aan dat dat ook wel goed gekomen is..

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .