Fokke en Sukke hebben gelijk

sonjabakkeren.gif

Share

8 reacties op “Fokke en Sukke hebben gelijk”

 1. doro Zegt:

  ook zo’n onmogelijke context.

 2. RW Zegt:

  Slank worden met de hype die Sonja Bakker heet

 3. Merino Zegt:

  Ter informatie

 4. Merino Zegt:

  Godver…

 5. RW Zegt:

  Ik ben allang blij dat je het wist.

 6. Merino Zegt:

  Uiteraard 🙂

 7. doro Zegt:

  ok ok. ik kende sonja tot nu toe niet. in duitsland heb je een margarine (low fat) namens sonja. daarom vertaalde ik het voor mij als iets van “bakken jullie al gezond?” wat ik dan wel als onmogelijke context ervoer was dat iemand (ok, het is een hype maar toch het zijn f&s) aan de zuipende helden vraagt of ze aan afslanken doen. dat is toch niet realistisch of ga ik te ver in mijn strip-analyse?

 8. RW Zegt:

  Maar dan is je analyse via een omweg alsnog correct.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .