Ann Coulter

Zo nu en dan ontdek je op het wereldwijde web personen die erg tot de verbeelding spreken. Noem ze instant helden. Zo ontdekte ik Bill Hicks, een geniale stand-up comedian met een heldere kijk op de amerikaanse samenleving. En Wesley Willis, een muzikaal genie die mij en andere WB-redacteuren tot persoonlijke muzikale hoogtepunten wist te inspireren.

Deze helden zijn helaas dood. Ons veel te vroeg door kanker ontnomen (op respectievelijk 33 en 40 jarige leeftijd).

Een andere ontdekking waarover ik al eens berichtte was Bill O’Reilly. Een zeer innemende persoonlijkheid met dito oneliners.

Nu surfte ik Ann Coulter tegen het blanke, protestante, hetroseksuele lijf. Voor zo iemand kun je alleen maar intense, onvoorwaardelijke liefdesgevoelens koesteren. Ze zegt namelijk zulke lieve dingen:

Na 9/11:
“We know who the homicidal maniacs are. They are the ones cheering and dancing right now. We should invade their countries, kill their leaders and convert them to Christianity. We weren’t punctilious about locating and punishing only Hitler and his top officers. We carpet-bombed German cities; we killed civilians. That’s war. And this is war.”

Over vrouwen:
“It would be a much better country if women did not vote. That is simply a fact. In fact, in every presidential election since 1950 – except Goldwater in ’64 – the Republican would have won, if only the men had voted.”

Doorwoel haar webzijde en je zult mijn enthousiasme voor Ann meteen begrijpen.

Ik houd van Ann Coulter! Maar helaas heb ik een ferme concurrent:

Henry Rollins: A Love Letter To Ann Coulter

Share

1 reactie op “Ann Coulter”

  1. robert Zegt:

    Ik geloof dat Henry het wel gezegd heeft ja… Ik zou het in ieder geval niet beter kunnen.. 🙂

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .